Neler yeni
Sosyal Medya Forum Siteniz - SosyalMedyaForum.Com

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Website Kişisel Blog Sitem - Kendi İçine Yazar

kendiicineyazar

Yeni Üye
Forum Üyesi
  • Site Adı: Kendi İçine Yazar
  • Site Adresi: Kendi İçine Yazar
  • Açıldığı Tarih: 2016
  • Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: İlgilendiğim alanlarda doğru bilgiyi okurlara aktarabilmek.
  • Açıklama:

Merhaba, internet sitemi tanıtmak istiyorum. 2016’dan bu yana yazılarımı paylaştığım bu sitede, ilk olarak deneme yazıları ile başladım. Mesleğim olan arkeologluktan ilham alarak arkeoloji ve mitoloji konularına yöneldim. Sonrasında sinema, müzik ve teknoloji alanlarında da içerik üretmeye başladım.

Ayrıca iki roman yazdım ve
    Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için giriş yap veya üye ol.
    adlı bir podcast yayınladım. Site içerisinde denemelerimin yanı sıra oldukça ilgi gören serilerim de mevcut. Bu serilerle ilgili detayları aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.

Sitede “
    ” adlı yazımda, her yazar adayının okuması gerektiğini düşündüğüm 100 kitabı paylaştım. Ayrıca "
    " üzerine geniş bir araştırma yaparak, hem Türk mitolojisinden hem de Yunan mitolojisi hakkında hazırladığım yazılarım da var. Özellikle isim arayanlar için ilham verebilecek detaylar içeriyor. Sinema meraklıları için de Yunan mitolojisi filmlerinden oluşan, nadir bulunan bir liste hazırladım.

Ayrıca müzik kategorisinde dinlemekten keyif aldığım sanatçılar hakkında onları hiç tanımayan insanlara tanıttığım "Şans Tanımamız Gereken Sanatçılar" adlı bir liste hazırladım. Bu listeden iki örnek vermek gerekirse
    ve
    adlı yazılarım mevcuttur.

Siteyi inceleyip yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyorum!

Son düzenleme:
Çok fazla reklam kullanmışsınız.

Geri